Basında Biz

Nafi Güral Eğitim Vakfından, Elazığ’a Yardım Eli

Kütahya Nafi Güral Eğitim Vakfı, Elazığ’daki 500 depremzede çocuğa giyecek yardımında bulundu.

Başta bot ve kaban gibi giyecek malzemelerinin bulunduğu paketlerinin, Kütahya Porselen ve Kütahya Seramik bayileri tarafından hızla ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldığı belirtildi.

Vakıf yetkilileri, “Bölgede yaşanan acıların biraz olsun hafiflemesi başta çocuklarımızın kötü hava şartlarından olumsuz etkilenmemesi için Nafi Güral Eğitim Vakfı olarak ilimizdeki üzerine düşen görevleri yerine getirdiği gibi depremde yaşanan acıların ve yaraların dinmesi için bir adım atılmış olup bundan sonrada bayilerimizden ve bölgeden gelecek Haberlere göre yardımlara devam edecektir. Bir daha böyle acıların ülkemizde yaşanmaması için ve başta hayatını kaybedenlere Allah’ tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileriz” dediler.

Comments are closed.